BLI FÖRETAGSKUND!

Tree-shirt är inte bara för oss som gillar roliga tröjtryck. Nej, att byta ut kollektionen av personaltröjor mot Tree-shirts är ett ställningstagande och en viktig symbolhandling för alla organisationer med en miljöpolicy värd namnet.

Stick ut hakan och gå steget längre än alla andra! Tree-shirt handlar inte bara om att reducera negativ klimatpåverkan utan även om att aktivt göra världen till en lite bättre plats. Använd detta budskap i er kommunikation med marknaden!

Vi erbjuder inte bara t-shirts utan kan även ta fram pikétröjor eller huvtröjor som lever upp till samma höga krav. Vi trycker tröjorna helt efter kundens önskemål, med allt från enkla loggor till heltäckande 4-färg, och levererar färdiga plagg direkt till er.

Nog låter det ganska bra? Vi tror dessutom att vi kan överraska dig med priset. Hör av dig till oss med lite mer uppgifter om vad ni är ute efter så ska vi se till att förse er med en ny uppsättning profilkläder som känns sköna för både kroppen, plånboken och samvetet.

FÖRETAGSKUND

Profilkläder för den medvetna organisationen.

Vi tar fram profiltryck för dig som vill profilera ditt företag i en etisk och klimatsmart kostym!