DESIGN

Tree-shirt samarbetar med Sidearm.se som har ett övergripande ansvar för konceptets design, men vi vill också lyfta fram nya illustratörer och designers och vi uppmuntrar er att vara med!

I utbyte gör vi allt vi kan för att stärka designerns varumärke, dels genom exponering mot en bred publik i ett positivt sammanhang på tree-shirt.se, men också genom att trycka designerns kontaktuppgifter på varje enskilt plagg. Detta är en unik pr-möjlighet!

DESIGNERS

Gillar du våra Tree-shirtar och vill komma i kontakt med någon av våra duktiga designers?

Då behöver du inte leta längre. Här presenterar vi dem.

JONATHAN BERNTSSON & MATILDA WINBERG

Jonathans och Matildas tryck bygger på trädet.

"Trädet är vad hela Tree-shirts koncept bygger på, och vi bestämde oss för att arbeta med ord och typografi i vårt tryck. Resultatet blev en design där ord med koppling till miljö, träd och utveckling bildar Tree-shirts karaktäristiska träd med den afrikanska kontinenten som krona.”

Besök Jonathans och
Matildas blogg

ANNA J BOHM
ANNAJBOHM.SE

Anna har en kandidatexamen i Grafisk design & Kommunikation från Linköpings Tekniska Högskola. Idag arbetar hon med magasinslayout på en produktionsbyrå i Helsingborg men tar också frilansuppdrag.

Anna introducerade idén att Tree-shirts logotyp skulle bestå av ett träd med den afrikanska kontinenten som krona. Hon fångade på detta sätt två av konceptets hörnstenar och juryn i vår designtävling föll direkt.

Besök Annas portfolio

MARTIN KNUTSSON
SIDEARM.SE

Martin jobbar som lärare i grafisk kommunikation och driver sin egen designstudio.

"Tree-shirt är för mig en materialisering av något större: att plantera ett träd, att göra en god gärning. Det är något man borde känna stolthet över och är därför något jag försöker lyfta fram. Dessutom är det kul att kunna damma av det gamla 'lousy t-shirt'-skämtet."

Besök Martins portfolio