10

Feb

2011

THE POWER OF THE BLOG!

Publicerad av John

Vilket dygn!

Igår natt skrev fantastiska Hanna Persson, aka HanaPee, ett inlägg för att peppa sina läsare att stödja Tree-shirt som finalist i Pioneer of the Year.

På 23 timmar har det sedan kommit in nästan 400 röster på tävlingssidan och vi har sålt slut på flera av våra produkter.

Det har blivit väldigt uppenbart att Tree-shirt är ett koncept som uppskattas av många och att marknadsföring är A och O för att helt enkelt sprida idén till fler. Säkert hjälpte det att John även var på plats i studion hos Sveriges Radio P4 imorse och att den gamla hemstaden Sundsvall har plockat upp nyheten i morgontidningen.

Tävlingen är inte över än och vi hoppas såklart på ännu större framgångar för Tree-shirt under resans gång. Men medfinalisterna är duktiga, drivna personer med riktigt vassa idéer. Det blir ingen barnlek, men nu kör vi!

Kolla in www.hanapee.blogg.se